headerphoto

Welkom bij Drs Louis Wetzels Bemermat 3000

"Een goede gezondheid en zich bewegen zonder pijn is de wens van ieder mens"
Vaak kan Bemer de doorbloeding verbeteren en ook de bloedstroom en de werking van de witte bloedcellen. (zie de fimpjes en/of foto’s).

Met de Bemermat 3000 wordt het afweersysteem versterkt, de bloedcirculatie verbeterd, de energie verhoogt, de botceldeling versnelt. Wetenschappelijk dubbel blindstudies en goedkeuring volgens de EU richtlijnen maken dat een behandeling op deze mat is toegestaan voor zowel de medische praktijk als thuisgebruik. Klachten kunnen drastisch verminderen of verdwijnen. Enkele voorbeelden: verlichten van pijn, het herstellen van evenwicht in het lichaam en geest, verbetering van de spijsvertering, migraine, verlichting bij MS, Me, vermindering van klachten van reumatische aard, slaapproblemen, diabetes 2 en burn-out

De film op deze website toont u de doorbloeding vóór en ná inschakeling van de Bemer.

55+? of nog jonger....?
En niet lekker in uw vel?


Als je ouder wordt komen heel vaak de ongemakken, kleine en soms helaas grote en ook chronische ziekten. In Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk wordt toenemend de Bemer magneetveld-therapie ingezet. Dikwijls een goede hulp naast dat wat de arts voorschrijft. Bemer verbetert in enkele minuten de doorbloeding en dát met zuurstofrijker bloed tot in 4 miljard haarvaten. De stofwisseling en de cellen worden geaktiveerd. Bemer kan de „zelf-genezing“ stimuleren. Daardoor: ook méér weerstand en energie.

Zie op de foto's hieronder zie hoe de voet van een vrouw van 54 uit Brabant (die te horen kreeg „amputeren“!) weer genas.

voor achter

1e foto voor gebruik Bemermat 3000         2e foto na gebruik Bemermat 3000

 

Zie op de foto's hieronder hoe na vele pogingen een niet te genezen hoofdwond van een vrouw van 92 jr. na de Bemer inzet weer genas.

voor na

1e foto voor gebruik Bemermat 3000         2e foto na gebruik Bemermat 3000

Dat Bemer een goede hulp is naast hetgeen uw arts zegt, tonen ons het gebruik en de postieve berichten van dageljks méér dan 1.000.000 mensen in 40 landen. In Nederland zijn er meer dan 2000 mensen met diverse chronische en acute ziekten die heel veel baat hebben bij de Bemer. Wij pretenderen niet met onderstaande films en foto’s een wetenschappelijk bewijs aan te voeren. Het zijn ervaringen van gebruikers. Op de foto’s ziet u de wondgenezing, die het resultaat is van de verbeterde doorbloeding. Bemer doet nog veel meer en dat kunt u door een test van 3 maanden zelf uitproberen. Wij geven op deze website geen prijzen, op aanvraag sturen wij u per post volledige info, zodat u en uw familie rustig kunt overleggen of de Bemer voor u een hulp zal kunnen zijn en/of u de info evt. aan een ander door kunt geven.


Zie op de foto's hieronder en zie hoe de beenwond van een 50 jarige diabetes patient weer genas.

voor na

1e foto voor gebruik Bemermat 3000         2e foto na gebruik Bemermat 3000


Hoe werkt de Bemer nou precies? Het Bemer-signaal is een uitvinding van de atoomgeleerde Prof. Kafka. Men moet al atoomgeleerde zijn om de werking goed te kunnen begrijpen. In het kort en eenvoudig gezegd: Bemer activeert de atomen in het hele lichaam en vooral de spin in de mitochondriën (pomjes in de cel). Daar wordt de aanmaak van ATP (= de energieleverancier voor het lichaam), vergroot door de omzetting van zuurstof in ATP. Bemer geeft dus ook méér energie. Maar de Bemer doet nog veel meer...Er zijn duidelijke verschijnselen die met de huidige wetenschap nog niet zijn te verklaren en er valt nog veel te onderzoeken.

meer informatie op de website van Bemer 3000...... www.saro-bemer.nl

 

Wise Words

Wacht niet te lang en voorkom veel problemen later....


Prof. Kafka, met zijn team van tien artsen, deed de (gepatenteerde) uitvinding van een signaal met een unieke breedte, tot 2000x groter bereik!

Hier klikken voor de film (0,8 Mb)
De film toont de werking in het lichaam – vóór en ná inschakeling van Bemer

U ziet:

  1. de verbeterde doorbloeding
    (rechts in het beeld)
  2. De versnelde terugstroom
  3. De vergrote aktiviteit van de witte bloed cellen
  4. De doorbloeding
  5. Het loslaten van de rode bloed cellen – geeft een beter zuurstofstransport


Een kompleet rapport van het onderzoek, gedaan door Dr Rainer Cristiaan Klopp van het Instituut voor Cardiovasculaire Diagnostiek is beschikbaar

Hier klikken voor het onderzoek

 

 

In de poliklinieken worden behandeld:

spataderen, open benen, aderontstekingen en thrombosebenen.

vernauwing van de slagaderen (etalagebenen).

lymphoedeem (olifantsbenen).

arthrose (slijtage van de gewrichten) en osteoporose (botontkalking)

aambeiklachten: bloedverlies, aarsverzakkingen, aarsjeuk, aarseczeem, bil-abcessen, obstipatie, fistels, wratten etc.

chronische darmontstekingen.

Pijnbestrijding: d.m.v. neuraaltherapie